De eerste weken van de zomervakantie zijn voorbij. Kinderen en jongeren hebben volop deelgenomen aan de activiteiten. Ook staan er nog activiteiten op de planning waar je voor kan inschrijven. Bekijk het aanbod op www.sportiefouder-amstel.nl.

De BMX-workshop was de aftrap van de vakantie activiteiten. Een groep kinderen stond in de ochtend klaar om trucs te leren op de BMX. Ieder kind had zijn eigen BMX. De workshop werd begeleid door twee instructeurs. Het was een geslaagde ochtend waarbij iedereen over de schans is gegaan met zijn fiets. Ondanks de regen hebben de kinderen veel geleerd op de fiets.

Zowel voor kinderen als voor jongeren was er een graffitiworkshop. Met spuitbussen in allerlei kleuren, ging iedereen aan de slag. Mooie kunstwerken ontstonden en iedereen had er veel plezier in. Het leukste was dan ook dat de mooie kunstwerken mee naar huis mochten.

Naast graffiti spuiten is er ook al geschilderd in de vakantie. Ieder kind had zijn eigen doek waar ze aan de slag gingen met een handenkunstwerk. Blauw, groen, geel, paars en rood zat op de kwasten en werd vervolgens op het doek gezet. Ook deze doeken hebben de kinderen nu thuis staan.

Voor jongeren staat er nog een dansworkshop op het programma. Deze is op donderdag 30 juli van 13.00-14.30 uur op het grasveld in het Venserpark. Deze middag ga je dansen op hiphop muziek. Onder begeleiding ga je aan de slag met coole moves, geloof het of niet er zit ook een danser in jou!

Op dinsdag 4 augustus is er een sport en spel ochtend van 10.00-12.00 uur op het grasveld voor de flat Mercurius. Er is van alles te doen. Je kan over de stormbaan heen, proberen je evenwicht op de slackline te houden, ballen gooien, voetballen of aan de slag met de diabolo.

Voor donderdag 6 augustus zijn wij opzoek naar jonge speurneuzen. Van 10.00-12.00 uur kan je met (een van) je ouders op zoek gaan naar de puzzelstukjes. Onderweg krijg je tips, raadsels en rebussen. Los jij alles op? Dan krijg je aan het einde een lekkere beloning. Maak je klaar voor een avontuurlijke speurtocht, leuk voor jong en oud.

Let op! Voor alle activiteiten moet je van te voren aanmelden. Dit doe je door een whatsapp te sturen naar Eline. Stuur naar 06 38 41 42 31 de naam en leeftijd van de deelnemer(s) en voor welke activiteit je aanmeldt. Meer informatie kan je vinden op www.sportiefouder-amstel.nl.