In maart beginnen de voorrondes van het scholenvoetbaltoernooi Ouder-Amstel. Ter voorbereiding wordt er zowel in Duivendrecht als in Ouderkerk aan de Amstel een voetbalclinic georganiseerd. Deze voetbalclinic is voor jongens en meisjes in de leeftijd zes tot en met twaalf jaar. Het maakt niet uit of je op voetbal zit, iedereen kan meedoen.

Tijdens de voetbalclinic gaan we aan de slag met het verbeteren van de balvaardigheid, techniek en natuurlijk het belangrijkste: ‘’scoren’’. Daarnaast gaan de kinderen op een speelse wijze aan de slag met het verbeteren van de teamwork. Het belangrijkste tijdens de voetbalclinic is plezier!

Op dinsdag 24 januari is de voetbalclinic in Duivendrecht, in de gymzaal van het Dorpshuis. Voor kinderen van zes tot en met acht om 15.30 tot 16.30 uur. Om 16.30 uur start er een voetbalclinic voor kinderen van negen jaar en ouder. Deze duurt tot 17.30 uur. Woensdag 25 januari is er een voetbalclinic in Ouderkerk aan de Amstel, op de parkeerplaats van de Bindelwijk (denk aan warme kleding, deze clinic is buiten). Van 13.00 uur tot 14.00 uur voor zes tot en met acht jaar. Voor kinderen van negen jaar en ouder is er een clinic van 14.00 tot 15.00 uur. De kosten zijn één euro per kind. Meld uw kind aan door naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar J.Goudsmit@Coherente.nl of te bellen naar 020-4963673.