Hoewel het stormde, hagelde en regende op 17 februari hebben de kinderen in Duivendrecht het voorjaar gevierd! Met een grandioos feest knalden ze de voorjaarsvakantie in en wat hadden ze allemaal veel lol. Kinderen van vier tot twaalf jaar kwamen in prachtige jurken naar de disco om te dansen. Ook werden er gezamenlijk dansspelletjes gespeeld. Het spel Stopdans was het populairste, maar ook bij het limbodansen deden de kinderen fanatiek mee. Tijdens de disco kwamen natuurlijk de Kabouterplopdans en Macarena aan bod en ook de hits van nu, zoals Dance Monkey die de kinderen vol enthousiasme meezongen. In de zaal naast de disco lieten de kinderen zich schminken. Er waren mooie vlinders, tijgers en superhelden. Ook werden er spelletjes gespeeld in deze zaal. De sjoelstenen vlogen de gehele ochtend over de tafel en bij de tekentafel ontstonden de mooiste tekeningen met veel kleuren.

Woensdagochtend 19 februari kleurde het Dorpshuis in alle kleuren. Het was tijd om creatief bezig te zijn. Ruim 25 kinderen gingen aan de slag en konden vier verschillende kunstwerken maken. Het schilderen van je eigen bloempotje werd het drukst bezocht. Er ontstonden kleurrijke potjes, maar ook potjes met gezichten. Op een andere tafel werd met papier roze, rode en oranje tulpen gemaakt. Het was een kleurrijke en gezellige ochtend waarbij mooie creaties ontstonden.

Naast deze twee vakantie activiteiten organiseerde Stichting Coherente ook nog voor kinderen van 12 jaar en ouder twee keer zaalvoetbal in het Dorpshuis. Stichting Coherente kijkt terug op een geslaagde voorjaarsvakantie. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten meld je dan aan voor het activiteitennieuws jeugd en jongeren via https://www.sportiefouder-amstel.nl/activiteitennieuws-jeugd-en-jongerenwerk-2/