Vacature voetbal trainer

VV CTO ’70 in Duivendrecht heeft al jaren een succesvol G-team(senioren).  Het aantal enthousiaste G-voetballers is gegroeid en daarom is VV CTO ’70 nu ook een G-team voor de jeugd gestart(13-18 jaar).

Enthousiaste trainer(betaald) G-jeugdteam gezocht. Voor onze spelers zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer die:

  • training kan geven op dinsdagmiddag en 1 zaterdag in de maand een wedstrijd kan begeleiden. Later in het jaar zullen dit meerdere zaterdagen worden.
  • zelfstandig trainingsoefeningen kan uitzetten (eventueel met ondersteuning van huidige trainer)
  • affiniteit met kinderen met een beperking, d.w.z. kinderen die kwetsbaar zijn in bepaalde situaties en in de omgang met anderen, maar toch dolgraag willen voetballen
  • een positieve houding heeft
  • duidelijk kan communiceren: enkelvoudige opdrachten, eenvoudig taalgebruik, voorspelbaar
  • duidelijk kan structureren: een duidelijke structuur biedt, veiligheid en voorspelbaarheid

Doel van de G-training: Wat alle kinderen gemeen hebben, is dat ze dolgraag willen voetballen! Voetballen is een middel om positieve ervaringen op te doen, zowel op sportief gebied als op sociaal en emotioneel gebied. De nadruk ligt niet op de prestatie, maar op de ontwikkeling van de kinderen binnen hun eigen mogelijkheden. Het positieve contact met de trainers en met leeftijdgenoten binnen de veilige setting van het G-voetbal zorgt voor een gezonde ontwikkeling van het zelfvertrouwen.

Nog geen ervaring met deze doelgroep? Geen probleem, wij kunnen je helpen en opleiden om aan deze doelgroep training te geven.

Ben jij de trainer die wij zoeken? Neem dan contact op met het secretariaat: secretaris@vvcto70.nl

Neem ook een kijkje op onze website: www.vvcto70.nl