Iedere zondag verzamelt een groepje wandelaars zich om 10 uur op het Dorpsplein in Duivendrecht, om gezamenlijk een rondje door Duivendrecht te lopen, vaak in combinatie met een aantal oefeningen om op te warmen en voor de coördinatie en balans. Goed voor de gezondheid, en bovendien gezellig!

Voor zondag 29 oktober a.s. staat er een speciale wandeling op het programma: 3D – Dwars door Duivendrecht’. U bent van harte welkom om aan te sluiten! Op deze dag maakt u een mooie wandeling van ca. zes kilometer door Duivendrecht, samen met de Wandelgroep, die deze speciale editie georganiseerd heeft samen met stichting Coherente. Loopt u mee? Het belooft een mooie en gezellige ochtend te worden. Dankzij Plus Wagner is er voor de deelnemers water en een stukje fruit, en na het behalen van de finish op het Dorpsplein staat er voor de wandelaars een gratis kopje koffie of thee klaar in het Dorpshuis.

‘3D – Dwars door Duivendrecht’ start op zondag 29 oktober a.s. 10.00 uur op het Dorpsplein in Duivendrecht. Trek uw stevige wandelschoenen aan en loop mee! Er is plaats voor vijftig deelnemers. Meld je aan door een mailtje naar m.rechtuijt@coherente.nl of bel 020 699 31 64.