Website Sportief Ouder-Amstel

Met een artikel in het Weekblad Ouder-Amstel brengt de gemeente de website Sportief Ouder-Amstel en het twitter account @sportiefoa onder de aandacht.

Er is een nieuwe website Sportief Ouder-Amstel ontwikkeld waar al het sportieve nieuws uit Ouder-Amstel samen komt sportiefouder-amstel.nl. Sportief Ouder-Amstel is een initiatief vanuit de gemeente en bevat een overzicht van het sportaanbod in Ouder-Amstel, van vereniging tot Sportschool. Op de website vindt u ook alle sportlocaties inclusief afbeelding, die Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel rijk zijn. Daarnaast is er aandacht voor de combinatiefunctionarissen en voor het wandel- en loopprogramma van Fitaal.

Misschien wel het belangrijkste van de site zijn de nieuwsberichten en de activiteitenkalender. De gemeente ziet de site als een extra middel om verenigingen en andere aanbieders de kans te geven hun sportieve activiteiten onder de aandacht te brengen.

Twitteraccount @sportiefoa

Sportief Ouder-Amstel is ook op Twitter te vinden: @sportiefoa. Op de site is dan ook een twitterfeed zichtbaar. Verzoeken om nieuwsberichten of activiteiten te plaatsen die betrekking hebben op sport & bewegen in Ouder-Amstel, kunnen via ons contactformulier worden opgestuurd.