In Ouder-Amstel zijn er in de herfstvakantie zowel een sportieve als een creatieve vakantieactiviteiten.

Trek sportieve kleding aan en kom naar Speel Sportief  

Op dinsdag 23 oktober wordt de gymzaal weer omgetoverd in een sport- en spelparadijs. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er zowel sporten als spellen te beleven. Tijdens de Speel Sportief herfstvakantie kan je onder andere klimmen, sjoelen, springen en voetballen. Daarnaast kunnen de kinderen in een deel van de zaal mee doen met lasergamen. Ook zal er voor de jongste kinderen een hoekje worden ingericht met blokken en balgooispellen.

Speel Sportief herfstvakantie is op dinsdag 23 oktober van 10.00-12.00 uur in de gymzaal van het Dorpshuis in Duivendrecht. De kosten zijn 3 euro per kind inclusief drinken en een gezonde snack tussendoor. Bij vragen over Speel Sportief mail naar J.Goudsmit@Coherente.nl.

Lasergamen in Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel

Jongeren kunnen in de herfstvakantie komen lasergamen! Deze activiteit is voor kinderen vanaf 11 jaar. Op dinsdag 23 oktober is het lasergamen in de sporthal van het Dorpshuis in Duivendrecht van 14.00-16.00 uur. Donderdag 25 oktober is er lasergamen in Ouderkerk in de sporthal van Bindelwijk. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten zijn 5 euro.

Kom met je vriendinnen en vrienden naar de sporthal. Daar worden teams gevormd en worden er verschillende potjes lasergame tegen elkaar gespeeld. De sporthal wordt omgetoverd en er zijn over al schuilplekken waarachter jij je kan verstoppen. Meer informatie of vragen over het lasergamen mail gerust naar Martijn@Coherente.nl.

Doe mee met deze creatieve activiteit in de herfstvakantie.

In de herfstvakantie organiseert stichting Coherente een creatieve activiteit. Op donderdag 25 oktober kun je een (leen) opa om oma komen portretteren. Deze activiteit start om 10.30 uur in het Dorpshuis in Duivendrecht. In de zaal staan voor de kinderen de schilderezels klaar. Onder begeleiding van kunstenares Therese van de Berg gaan de kinderen een (leen) opa of oma schilderen. De kinderen kunnen hun creativiteit kwijt op het doek. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Tot 12.30 uur zijn de kinderen aan het schilderen. Daarna kunnen de kinderen kosteloos met de ouderen samen lunchen tot 13.30 uur.

Deze activiteit wordt ondersteund door de Riki stichting en het Nationaal Ouderenfonds. Zij organiseren deze activiteit in het kader van de week tegen eenzaamheid. De mooiste portretten per leeftijdscategorie worden ingestuurd naar een jury die de schilderijen beoordeelt. Het mooiste portret per leeftijdscategorie (landelijk) wordt beloond met een gratis uitstapje naar keuze voor deze kinderen, samen met de geportretteerde ouderen.

Kinderen kunnen zich aanmelden door naam en telefoonnummer van de ouder te mailen naar J.Goudsmit@Coherente.nl. Wil je je eigen opa of oma meenemen, laat dit dan weten in de mail. Ook graag laten weten of je mee luncht in de mail. Wilt u geportretteerd worden door de kinderen, geef u dan op door te bellen naar 020 699 31 64 t.a.v. Anita Vlug.