Binnenkort zijn er twee workshops voor trainers. De workshops gaan in op afwijkend gedrag bij kinderen en jongeren en hoe je hier als trainer mee om kunt gaan. Via de onderstaande links vindt u meer informatie. Deelname is gratis. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact op met J.Goudsmit@coherente.nl.

Workshop ‘Omgaan met kinderen met lastig gedrag’ (Amstelveen)
Op iedere sportclub zitten kinderen die net even anders zijn dan de rest. Vaak is dat geen probleem, maar soms willen we er wel wat meer grip op krijgen. Hebben kinderen moeite met aansluiting in de groep? Luisteren ze slecht, kunnen ze niet van elkaar afblijven? Wordt er gepest? En leidt dit soms tot woede-uitbarstingen die je niet altijd aan ziet komen? Vraag je je wel eens af hoe jij als trainer daar het beste mee om kan gaan? Kom dan naar deze workshop op dinsdag 17 september! De workshop is bedoeld voor trainers/coaches van sportverenigingen uit Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer die te maken hebben met lastig gedrag.
Klik hier voor meer informatie.

Workshop ‘Iedereen doet MEE’ in Uithoorn (Uithoorn)
Bijna elke trainer of vrijwilliger komt het in de praktijk wel eens tegen; kinderen en jongeren met afwijkend gedrag. Team Sportservice, Videt Uithoorn en MEE Amstel en Zaan organiseren een workshop waarbij ingegaan wordt op afwijkend gedrag, hoe je hier mee om kunt gaan en het kunt voorkomen. Het doel is om trainers en vrijwilligers handvatten te geven, waardoor er een veiliger sportklimaat kan worden gecreëerd en iedereen zich welkom voelt bij de sportvereniging. De workshop zal plaatsvinden op maandag 23 september in het Clubgebouw Uithoornse Wieler Trainings Club aan de Randhoornweg 90 in Uithoorn.
Klik hier voor meer informatie.