De zomervakantie komt er aan. Stichting Coherente organiseert deze zomer verschillende activiteiten in de eerste week en de laatste week van de zomervakantie.

Funsporten

Op dinsdag 25 juli op het grasveld voor de Mercuriusflat (in Duivendrecht) en op woensdag 30 augustus op het Willem Alexanderparkje (in Ouderkerk) is er van 11.00-12.30 uur een funsport en spelochtend. Op de grasvelden worden allemaal spelletjes gedaan waarbij plezier maken centraal staat. We gaan onder andere een spel doen met een  grote parachute en bal. Ook worden er levende bordspellen en verschillende uitdagende samenwerkingsspellen gedaan. De kinderen gaan 1,5 uur sportief, maar vooral spelgericht aan de slag.

Zomerknutselen

Woensdag 26 juli in het Dienstencentrum (Diederick van Haarlemstraat 3, 1191 AX, Ouderkerk aan de Amstel) en op donderdag 31 augustus in het Dorpshuis (Dorpsplein 60, 1115 CX, Duivendrecht) van 11.00-12.30 uur kunnen kinderen komen zomerknutselen. Kinderen kunnen kiezen of ze een Afrikaanse zonsondergang gaan schilderen, vissen gaan knutselen en versieren of hun eigen vlieger gaan maken en versieren.

De activiteiten funsport en zomerknutselen zijn voor kinderen vanaf zes jaar. De kosten voor deze activiteiten zijn €1,- per activiteit. Het is verplicht om maximaal 2 dagen voor aanvang van de activiteit aan te melden via j.goudsmit@coherente.nl. De activiteiten gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.

3 tegen 3 voetbaltoernooi

In de laatste week van de zomervakantie is er een 3 tegen 3 voetbaltoernooi in zowel Ouderkerk a/d Amstel als Duivendrecht. Deelname is gratis. Het is op woensdag 30 augustus in de voetbalkooi tegenover SV Ouderkerk en op donderdag 31 augustus bij het speelveldje bij Parkje Houtzaagmolen in Duivendrecht. Het begint om 14.00 uur. Voor vragen kan je een mail sturen naar: jongerenwerk@coherente.nl