De combinatiefunctionaris Roel Zwaard organiseert tijdens de zomervakantie een gezellige en leerzame roeiweek. Lees snel verder over deze roeiweek en geef je op via Coherente.

Zin om lekker het water op te gaan tijdens de vakantie? Kom dan langs bij de Amstelgeuzen jeugd roeiweek. Je gaat dan vijf ochtenden het water op en leert de basis van het roeien. We verzamelen iedere ochtend om 9.00 uur op onze locatie achter de Plus supermarkt in Ouderkerk aan de Amstel, aan de kop van het haventje bij de parkeerplaats. Hier leggen we de boten in het water, waarna er twee keer gevaren wordt. Tussendoor komen we weer even aan wal voor een welverdiende pauze om de energie voorraad weer bij te tanken. Rond 12.00 uur liggen de boten weer schoon in het rek en kan je de rest van de middag nagenieten.

Ben jij 10 jaar of ouder en heb je van maandag 15 augustus tot met vrijdag 19 augustus nog niks te doen? Meld je dan aan voor de jeugd roeiweek via https://coherente.nl/aanmeldformulier?nid=572. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Als je vragen hebt mail dan naar J.Goudsmit@Coherente.nl.

Foto roeiactiviteit