Op woensdag 15 maart waren de eerste voorrondes van het schoolvoetbaltoernooi. Ook was er deze woensdag een voetbalplein. Op het plein konden kinderen allemaal voetbalspellen doen. Het pannaveldje werd de gehele middag goed gebruikt. Ook het gatenbord was populair. Krijg jij de bal geschoten door de gaten? Naast deze spellen werd er ook voetbalbowlen en boetbalsjoelen gespeeld. Het was de gehele middag erg gezellig op het plein.

Op woensdag 22 en 29 maart is er weer een voetbalplein van 13.30-16.00 uur. Tijdens de finale op woensdag 12 april is er een mega voetbalplein, waar iedereen van 13.30 tot 16.00 uur welkom is. Er zullen net zoals de andere keren allemaal leuke voetbalspellen zijn. Ook komt er op het mega voetbalplein een uitdagende voetbalattractie.

Het voetbalplein is bij Sportpark de Hoop, CTO’70 Duivendrecht (Biesbosch 39, 1115 HE). Er zijn geen entree kosten voor het voetbalplein. Voor meer informatie kijk op www.sportiefouder-amstel.nl. Bij vragen mail naar J.Goudsmit@Coherente.nl of bel naar 020-4963673. Bij slecht weer kijk op www.sportiefouder-amstel.nl of het door gaat.