Combinatiefunctionarissenteamfoto

Op woensdagavond 17 juni kwam het combinatiefunctionarissenteam voor de leeftijd vier tot en met twaalf jaar bij elkaar. Het team bestaat uit Roel Zwaard (combinatiefunctionaris bij de Amstelgeuzen), Hanneke Hengst (combinatiefunctionaris bij Watersportvereniging Ouderkerkerplas), Hans ten Hove (combinatiefunctionaris Amstelbad), Joëlle Damen (combinatiefunctionaris NEA Handbal), Marianne Hoek (combinatiefunctionaris van het Muziekcollectief) en Joëlle Goudsmit combinatiefunctionaris bij sv IVO en de coördinator combinatiefunctionaris).

De combinatiefunctionarissen zetten zich in voor de jeugd in onze gemeente: ze zijn bezig om het sport- en cultuuraanbod in de gemeente uit te breiden en te verrijken. Dit doen zij onder andere door het creëren van samenwerkingen. Natuurlijk zetten ze zich ook in voor hun eigen vereniging.

Het enthousiaste team van combinatiefunctionarissen heeft tijdens de bijeenkomst met elkaar gebrainstormd over activiteiten voor aankomend schooljaar. Uit deze sessie zijn interessante nieuwe activiteiten naar boven gekomen, die je komend schooljaar in de gemeente Ouder-Amstel gaat terug zien. Ook hebben de combinatiefunctionarissen bekeken hoe zij nog meer kunnen gaan samenwerken met verenigingen en andere lokale partijen. Er zijn tijdens de bijeenkomst uitdagende samenwerkingen bedacht.

Het combinatiefunctionarissenteam kijkt terug op een nuttige en interessante bijeenkomst. Binnenkort hoor je meer over de zomeractiviteiten van het combinatiefunctionarissenteam.

Voor vragen kun je altijd terecht bij Joëlle Goudsmit, J.Goudsmit@Coherente.nl.