Op vrijdag 25 november was het scholenvolleybaltoernooi voor de leerlingen van groep 5. Inmiddels hebben de leerlingen van groep 4, 5 en 6 hun scholenvolleybaltoernooi gehad. In het nieuwe jaar komen de leerlingen van groep 7 en 8 in actie. Het scholenvolleybaltoernooi voor groep 7 is op 27 januari en het toernooi voor groep 8 op 20 januari.

Volleybal Vereniging Ouderkerk en stichting Coherente kijken terug op drie zeer geslaagde toernooien. De leerlingen zijn tijdens het scholenvolleybaltoernooi niet alleen sportief bezig. Ze leren ook nog eens samenwerken, elkaar aanmoedigen, winnen en verliezen en luisteren naar een scheids.

De leerlingen van groep 5 waren enorm fanatiek. Iedereen deed ontzettend hard zijn best om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Het was een fijne sfeer in de Bindelwijk. Uiteindelijk eindigde de Rode Duivels op de vierde plek. De Rode Leeuwen werden derde en de Zwarte Panter tweede. Op de eerste plek eindigde Fc de stoere bende van het Kofschip. In dit team zaten Eva, Levi, Tom en Fanisha.

Enthousiast over volleybal?

Is u dochter of zoon na het toernooi enthousiast geworden over volleybal? Iedereen is welkom bij Volleybal Vereniging Ouderkerk om een keer mee te komen trainen! Meisjes zijn welkom op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur en voor de jongens is er op vrijdagmiddag les van 16.00 tot 17.00 uur. Ook start er 18 november een naschoolse activiteit smashbal. Kijk voor informatie op https://coherente.nl/cursus-jeugd.