In de tweede week van de kerstvakantie waren er verschillende activiteiten voor de jeugd in Ouder-Amstel. In de ochtend van woensdag 2 januari was er Speel Sportief in de gymzaal van het Dorpshuis in Duivendrecht. Jong en oud vermaakte zich op de klimbaan, waarbij ze moesten springen, klimmen en slacklinen. Andere kinderen waren aan het voetballen, badmintonnen of lieten hun circuskunsten zien met hoelahoepen of de diabolo. Ook werd er door verschillende kinderen gespeeld met de tafelvoetbaltafel.

Op donderdag 3 januari konden kinderen twee uur lang aan de slag met hun creativiteit. Zo werden er mooie kunstwerken gemaakt met vetkrijt en waterverf. Ook maakten kinderen hun eigen stickers en prachtige sneeuwbolborden. Ondertussen konden kinderen ook dansen op dansmatten. Hier werden hoge scores behaald! Beide ochtenden waren zeer geslaagd en zo’n 80 kinderen hebben genoten van de activiteiten.

Vrijdagavond 4 januari was er in de Bindelwijk in Ouderkerk aan de Amstel voor de eerste keer een springdisco. Deze werd georganiseerd door Randstad Partyverhuur in samenwerking met Stichting Coherente en Sportcafé de Bullen. Van 19.30 tot 22.00 uur draaide DJ Casimier en werd de gymzaal verlicht door discolichten. Kinderen vanaf 12 jaar sprongen heel de avond op de verschillende springkussens en de sfeer was goed. Vooral de stormbaan van 19 meter, waarbij verschillende obstakels overwonnen moesten worden, was erg populair. Het was een geslaagde avond en een mooie afsluiter van de kerstvakantie.

Heb jij ideeën voor activiteiten voor in de voorjaarsvakantie? Neem dan contact op met Eline@Coherente.nl.