‘’Ik ben Cindy (25) en ik heb een licht verstandelijke beperking. Eerst ging ik vaak mee met georganiseerde uitstapjes. Toen deze organisatie er een jaar geleden mee stopten heb ik besloten om met deze groep verder te gaan. Ik organiseer nu zelf uitstapjes en activiteiten, waar iedereen veel plezier aan beleefd.

Het leek mij erg leuk om ook zo’n groep op te richten voor jongeren uit Ouder-Amstel met een (licht) verstandelijke beperking. Het lijkt mij leuk om met die groep verschillende activiteiten te doen gericht op een sport. De eerste keer dat we iets sportiefs gaan doen is woensdag 1 november van 18:30-20:00 uur. We gaan met een groepje jongeren bowlen, zodat we met elkaar kennis kunnen maken. Lijkt het je ook leuk om mee te gaan, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lesley Zeinstra via Coherente: 020-4963673. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!”