In de zomervakantie organiseert stichting Coherente voor kinderen Speel Sportief Zomer. Tijdens de Speel Sportief Zomer zijn er allerlei verschillende spellen voor kinderen. Een aantal tafelspellen worden in het groot gespeeld zoals Domino, Mikado, Jenga, Vier-op-een-rij en de toren van Pisa. De toren van één meter moet zo lang mogelijk overeind blijven. Wie lukt dat? Daarnaast kunnen de kinderen tekeningen maken op de straat met stoepkrijt. Ook kan er badminton en volleybal gespeeld worden. Er zijn verschillende gooispellen en  de kinderen kunnen voetballen.

Bij warm weer zijn er bij Speel Sportief Zomer ook verschillende waterspelletjes. Doe bij warm weer kleding aan die nat mag worden. Alle kinderen kunnen kosteloos meedoen met alle spellen, in het Amstelbad is de activiteit na entree van het Amstelbad kosteloos. Benieuwd waar en wanneer Speel Sportief Zomer is?

Op dinsdag 24 juli, woensdag 8 augustus en woensdag 22 augustus is Speel Sportief Zomer van 10.00-12.00 uur op het Dorpsplein in Duivendrecht. Woensdag 1 augustus en woensdag 29 augustus is het van 13.00-15.00 uur in het Amstelbad. Vragen over Speel Sportief zomer? Mail deze naar J.Goudsmit@Coherente.nl of bel 020 4963673.